Behandlingar


Enkehusets Fotvård"Man ska vara glad åt fötter, för utan dom man står sig slätt"Har du ont varje steg du trampar under fötter?

Kanske du har fått en liktorn. Det är bra att du kommer till en fotterapeut så fort som möjligt innan liktorn sätter sig djupare. Så länge du väntar då djupare en liktorn sätter sig i foten.


Tror du att du har fått en vårta? Bäst att du kommer till en fotterapeut. Den vet precis hur en vårta ser ut. Vi behandlar vårtor med stark vårtmedel. Nya vårtor försvinner fort. Om du väntar för länge krävs mer behandlingar.


SÅ SKYNDA DIG!!!

Medicinsk Fotvård innebär att du får sitta i fotbad. Jag klipper, rensar och sliper dina naglar, tar därefter bort förhårdnader, nageltrång, sprickor och liktornar. Behandlingen avslutas med en skön massage och självvård tips.

Behandlingstid: ca 50 minuter


Friskvård fotvård innebär lite enklare alternativ av fotvård med fotmassage.  ca 50 minuter


 

Delbehandling (enstaka problem) är aktuellt när du har en liktorn, nageltrång, vårta, spricka som behöver extra behandling.

Behandlingstid: ca 20 minuter


 

 

Fot Spa - du får sitta i fotbad. Jag utför först vanlig fotvårdsbehandling. Sedan masserar jag fötter med peeling, sedan får fötterna fotmask och vi lägger dem i ett skön varm paraffinbad, behandling avslutas med fotmassage och eventuellt nagellackning.

Behandlingstid: ca 90 min


 

Fotmassage

Visst det är skönt med fotmassage. :)

Behandlingstid:ca 30 min